De Lening Makelaar

Bereken uw lening

Netto salaris:

Netto salaris partner:

Huur / hypotheek:

Ja Nee
U kunt maximaal lenen:

Online geld lenen

Vandaag de dag is internet niet weg te denken uit onze maatschappij. Zo kunt u via De Leningmakelaar op een makkelijke en snelle manier online geld lenen.

Wijze van online geld lenen

U als klant bepaalt de wijze waarop u wilt dat uw lening tot stand komt. Na het invullen van het online aanvraagformulier gaan wij voor u aan de slag. De Leningmakelaar vraagt voor u bij meerdere banken de lening aan. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, bekijkt De Leningmakelaar samen met u welke wijze van geld lenen de beste optie is voor u.

Online geld lenen op basis van execution only

U heeft voldoende kennis en ervaring omtrent consumptieve leningen, bijbehorende voorwaarden en bijkomende risico’s. U bent derhalve in staat om, zelfstandig zonder voorafgaand of tussentijds advies, uw lening te kiezen. Dit noemt met execution only. Online geld lenen op basis van execution only is echter niet mogelijk bij De Leningmakelaar.

Advies over online geld lenen

Het adviestraject zal voor zowel consumenten met als consumenten zonder ervaring op het gebied van leningen plaatsvinden. Gedurende het adviestraject gaat u samen met een gediplomeerd adviseur tijdens een telefonische afspraak, of een afspraak bij ons op kantoor, bekijken welke lening het best bij u past. Tevens brengt de adviseur uw financiële risico’s in kaart die zich kunnen voordoen bij calamiteiten.

Persoonlijke Lening () Rente% Kosten Maandtermijn Looptijd mnd
Doorlopend Krediet () Rente% Kosten Maandtermijn Looptijd mnd
Geen voorkeur